21.1.2020.
Erazmus + пројекaт KA101 ''Мере спречавања осипања ученика из образовног система''
Предавања о факторима ризика, планирању, спровођењу и праћењу мера превенције осипања
више о томе...

21.1.2020.
У оквиру Erazmus + пројекта KA101 ''Мере спречавања осипања ученика из образовног система'' на Наставничком већу су представљене активности мобилности у „Sule Muzaffer Buyuk Vocational and Tehnical Antolian High School“ u Manavgatu, у Турској
више о томе...

21.1.2020.
Erazmus + пројекat КА101 "Мере спречавања осипања ученика из образовног система"
Коришћење инструмента за идентификацију ученика под ризиком од осипања
више о томе...

OСТАЛЕ ВЕСТИ >>>

 

XVI РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ
УЧЕНИКА ИЗ ОБЛАСТИ ПРЕРАДЕ ХРАНЕ

 

- Пријава за такмичење

- Практични задаци

 

- Пекар - HTZ и HACCP - питања

- Пекар - HTZ и HACCP - кључ

- Пекар - Производња хлеба - питања

- Пекар - Производња хлеба - кључ

- Пекар - Основне сировине у пекарству - питања

- Пекар - Основне сировине у пекарству - кључ

 

- Месар - Збирка питања и задатака

 

- Прехрамбени техничар - Збирка питања и задатака

 

 

 

 

 

 

 

poljoprivredno hemijska skola kraljevo ratarica.edu.rs zemljotres 2010 Djordje Radic